Australian Shepherds & Welsh Corgi Pembrokes

Wie zijn wij

kim_en_martijn

Wij zijn Kim en Martijn en wonen samen met ons dochtertje,  aussies en shelties 
in   het leuke Zwijndrecht in Nederland.

Ik, Kim  ben al van kinds af met honden bezig.  Ik kocht mijn eerste hond " Spike" een grote munsterlander toen ik 15 jaar oud was.  Met hem ben ik naar show gegaan heb ik gehoorzaamheid en agility gedaan.  Hij was m'n beste maatje.  Ik heb hem jammer genoeg moeten laten inslapen in december 2009 op een gezegende leeftijd van 14 jaar.  Ik mis hem nog steeds enorm hard en dank hem voor de mooie jaren die we samen hebben beleefd!

Twee jaar later leerde ik via een vriendin de Australische herder kennen ik was onmiddelijk verliefd op dit mooie en bijzondere ras.  Mijn eerste aussie was Flirt zij woonde bij m'n vriendin en daar ik en mijn ex man enorm verzot op haar waren hebben we ze kunnen adopteren.  Zij is ondertussen 12 jaar oud en met haar heb ik ook shows gelopen en doggydance gedaan.  Zij woont nu bij mijn ex man en geniet van haar oude dag.  In 2003 deed mijn vriendin een nestje met haar eerste aussie en toen besliste we om daar een teefje van te nemen.  En daar was ze onze Envy een mooi blue merle teefje die later ons onze eerste afstammellingen gegeven heeft. 

Ik heb in 2005 mijn eerste nestje Roses and Dreams aussies gekregen.  Later heb ik dankzij de kennels: Watermark en Highrail de kans gekregen om enorm mooie teven te kunnen leasen en om zo mooie en gezonde puppen ter wereld te brengen.  Af en toe doen we een nestje omdat we het leuk vinden maar niet meer dan 1 nestje per jaar en max 2 nestjes per teef.  Voor ons is het een hobby. 

20111110-familyphoto

U kunt ons op de diverse hondenshows tegenkomen, zowel met eigengefokte honden als met onze prachtige reu Charm en "rode ster" Honey

Wij fokkken volgens de regels van de ASCN, de door de Nederlandse Raad van Beheer erkende rasvereniging in Nederland. Martijn is ook actief binnen die vereniging, het is altijd goed je in te zetten voor je eigen ras! Ook is Martijn nu officieel FCI keurmeester geworden voor de Welsh Corgi Cardigan en Pembroke, de Australian Shepherd, Bearded Collie en Schotse Herdershond lang- en korthaar.

Onze honden zijn op de eerste plaats onze familie en beste maatjes.  Wij wonen dichtbij verschillende leuke losloopgebieden voor de honden, ze gaan elke ochtend, middag en avond lekker wandelen en zwemmen en genieten van het hond zijn.  Verder doen we gehoorzaamheid, agility en shows met onze honden. 

 

 

Na een mailtje of telefoontje zijn jullie altijd welkom om ons te komen bezoeken.

20120318-dogs01 2015 08 09 11.12.39 20120318-dogs02

Category: